Jag skojade med er

Jag ska inte köpa någon häst(vad jag vet nu). Jag har världens bästa stall och världens bästa häst som jag får göra i princip vad som helst med. Jag skulle inte kunna ha det bättre. Det jag vill just nu med ridningen har jag redan. Jag kanske ändrar mig om ett år?! då kanske jag vill ha en utmaning större än vad Visa kan ge. Sånt vet man inte. Men just nu kan jag faktiskt inte vara nöjdare med min situation än jag är. Om jag skulle skaffa mig en häst så skulle jag troligtvis prova att "låna" en häst några månader först som jag hade ansvar för.
 
Jag är fortfarande väldigt ny i själva ridhästvärlden. Men jag blir bättre och bättre hela tiden och snart ska jag börja ta ridlektioner så då kommer jag förhoppningsvis bli lite bättre och lite klokare. Och som Johanna skrev så passar ju en äldre häst mig mycket bättre just på grund av att jag inte är jätteduktig.
 
Jag älskar hästlivet och tror verkligen att jag kommer att äga en häst. Det är en dröm som jag haft hela mitt liv. När den dagen kommer så kommer jag vara mitt lyckligaste och oroligaste jag.
Visa & Jag

Kommentarer
Postat av: Lilldjupa

Damn it! Jag som trodde jag klarat mig undan alla april-skämt!

2013-04-02 @ 12:57:15
Postat av: Johanna H

Haha. You got me there. ;) Att ha egen häst är grymt. Haft det sen barnsben o nu bor vi på egen hästgård jag o min sambo. Ta med dig Jessica o kom ner o hälsa på nån gång. Snacka häst, LCHF och umgås. D verkar så himla härlig. :)

Svar: Ja jag förstår att det är helt underbart. Ja jag kommer jättegärna! Övertyga Jessica!!
Hanna

2013-04-02 @ 13:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0