Min födelsedag!

Jag tror aldrig jag har mått så här bra någon annan födelsedag rakt igenom. Men mitt huvud bestämmer mitt mående. Imorse vaknade jag av byggubbarna utanför fönstret. Kände då att jag kunde inte börja dagen på något bättre sätt än att åka till Lillstallet istället för att försöka sova i oväsen. SÅ det gjorde jag, åhhh vilken lycka(kommer ett eget inlägg). Dagen fortsatte med det sista passet på gymmet nummer 31 av 31!! Stort!! (kommer ett eget inlägg). Sen åkte jag hem och duschade och fixade mig lite.
Då åkte jag och shoppa mat och fika till eftermiddagen. Sen åkte jag till Växbo och hämtade Vidar på dagis och var ute och mös i solen. Mormor kom en sväng och grattade mig, morfar var hemma och donade med fåren och lammen.
Sen kockade vi kycklingsallad med kesopesto och vitlökssås. Riktigt gott! Bjöd familjen med familjer. Sen fikade dom affärsfika. Det är högt till tak i vårat hus så alla möjliga ämnen poppade upp under tiden vi käkade som vanligt.
 
Strax efter sex åkte jag mot stan igen och ett Boxpass med Lina stod på agendan. Celsius nummer två intogs och vi kämpade tills vi droppade svett och var nöjda! Jag är så himla stolt över att vi är så duktiga på att kämpa!
Efter passet hämtade vi upp våra hundar. Min hos Johan och Linas i Kilafors. Nu sitter jag nöjd och glad i soffan och ska strax hoppa in i den andra duschen för dagen. 

Kommentarer
Postat av: Nina

Grattis på födelsedagen fina Hanna :)

Svar: Tack tack :)
Hanna

2013-04-23 @ 23:41:09
Postat av: sanna

Vilken babe!) Jag tycker du såg jätte fin ut i rosa klänningen o jämnsmal!:)

Svar: Jämntjock..
Hanna

2013-04-24 @ 09:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0