Torsdagen svischade förbi

Har haft en perfekt ledig dag. Dagen började med den glada nyheten minus 8 hg. Jag blir verkligen lycklig av att gå ner i vikt! Woohooo! Tusen tack för era kommentarer. Johanna och jag tog en förmiddagsprommis runt ridhusvägen i regnet. Baltazar blev en lerklump.
Han behövde en dusch och massa tork tid så då var det ju sjukt passande att det var Det Okända på tvn. Åkte till stallet och fixa lite innan jag tog in alla hästarna och red ut på Visa en sväng. Hon var lite uppspelt av löv och grejs som flög omkring men det gick hyffsat bra. Känner mig dock sämre på att rida nu än innan hon blev halt. Så nu blir det till att öva. Vi övade lite på tempoväxlingar i traven idag. Tydligen travade jag as sakta häromdagen när Lina var med så nu ska vi ha lite mer tempo ibland. Det är roligt när vi provar nya saker för vi blir bättre ganska fort. Efter ridningen stannade vi ute på gården och borstade bort hennes vinterpäls och borstade hela henne yber noga. Hon stod för en gångs skull och njöt av uppmärksamheten. Trots att vinden vinde så hade vi det hur mysigt som helst. Jag älskar att jag har en häst som jag får hålla i ett grimskaft. Töntigt?! Jag vet. Men så är jag. Jag hade inte en häst i ett grimskaft för ett år sedan så de så. Lyxig egentid! 
Sen åkte jag direkt till Boxpasset och sen till Johan och upp hämtade Baltazar. Blev dock kvar och kollade på en riktigt bra film där så jag kom nyss hem. Så nu har jag bäddat in sängen och duschat, skönt!

Kommentarer
Postat av: Lina

För ett år sedan hade du visst en häst i grimskaft

Svar: Inte på samma vis:)
Hanna

2013-04-19 @ 08:44:09
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0