Workout numero 27

Idag värker min kropp så ini helvete, det där kettlebells passet har massakerat min kropp. Alltså alla mina muskler är ömma. Min rumpa är öm så jag kan inte ens sitta ordentligt. Jag har hört att träning ska ta bort träningsvärk så jag körde pass 27 på gymmet idag. Det tog en kvart att byta om och då kändes det som att jag hade tränat färdigt. Allt är jobbigt, sträcka på armarna, böja på magen, benen, röra fötterna ja men allt. Men då var jag ju celsiuserad och träningsklädd och visste att om jag inte gjorde passet idag så skulle jag behöva göra det imorgon kl 10. Det kände jag inte för. Så jag körde och kämpade järnet. Det värkte och jag har nog aldrig behövt peppa mig så mycket för att inte ge upp. Jag klarade det! Det är helt sinnes sjukt att jag gjorde det. Hela passet utan fusk. CHECK!!
 
Kroppen kändes lite smidigare efter passet faktiskt men jag går fortfarande som en gubbe men jag hoppas det lägger sig lite till imorgon!
Här var jag slut, redan innan passet haha..

Lycklig tjej!

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är inte meningen att man ska få träningsvärk, för då har man tagit ut sig för mkt. Då är inte den träningsformen din grej, kanske senare när du är mer tränad. :) du gör ju precis som du vill, men det är bara det jag har läst :)

Svar: Va? Jag har aldrig hört talas om din teori. Alla säger att man ska få träningsvärk. Jag fattar inte riktigt syftet med att träna om du inte får träningsvärk?! Värken är när musklernas fibrer delar på sig och ombildas har dom sagt till mig. Hur menar du att man ska bli mer tränad då om jag inte ska träna dom musklerna?
Hanna

2013-04-12 @ 21:17:05
Postat av: MalinKalin

Skönt med träningsvärk! :) Jag brukar också träna bort träningsvärken. Det brukar funka annars är det ju inget farligt att ha träningsvärk heller :P

Svar: Jag tycker inte att det är skönt med träningsvärk. Kanske i 1 minut eftersom man känner att man gjort någonting men inte hela dygnen:)
Hanna

2013-04-13 @ 16:40:50
URL: http://malinkalin.blogg.se
Postat av: sanna

Du ser så pigg o fräsch ut Hanna!:)

Svar: I am hahaha..
Hanna

2013-04-15 @ 09:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0