Känslosam

Jag gillar min nya känsliga sida men det har vissa negativa sidor. Skrev ett inlägg som kommer upp här imorgon och tårarna bara rinner. Jag tycker dock att den här känsligheten har gjort att jag vågar mer inte mindre som jag trodde. Utan jag kämpar mer för att nå det bra i livet. Jag ger mer av mig själv och det är någonting väldigt positivt. Jag bryr mig ärligt mer om människor i min närhet och hoppas jag visar det. Jag är så himla lycklig så ofta och det är helt underbart.
 
Många gånger känner jag mig mer utsatt och svag än jag någonsin gjort förut men jag tror det är för att jag släpper folk mycket närmare mig själv nu. Så jag ger människor mer makt över att påverka mig i mitt liv. Vissa missbrukar det och då känns det. Men det är ändå så värt det.
 
Jag kan för tillfället inte ens gå in på min egen blogg utan att gråta. Visa är en stor del av mitt liv och min utveckling. Nä fy tusan jag måste ha slut på tårar snart..
Ska göra en ny design. Det är en tuff tid framöver.
 
Så glad men ändå så ledsen..

Kommentarer
Postat av: lina

Så började tårarna rinna igen <3

Svar: :)
Hanna

2013-08-29 @ 20:02:18
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Em

Det är fint att vara känslosam, ha känslor! <3 jag kan förstå det där, man vet inte själva anledningen egentligen. Jag gillar dej Hanna! du är så snäll & mäktig! Å en fin vän! jag är så känslig oxå, när vi var i mallis så var det en norsk familj som satt bredvid oss vid underhållningen, det spelades en rockig låt, en rullstolsburen kille med celebral pares och pappan gjorde highfive med fötterna (pappan gjorde highfive med hans sons fötter), mina ögon började tåras, jag tror det var glädjen jag såg i deras ansikten som gjorde mej så där känslig. helt sjukt egentligen!! kan grina för ingenting!! vi ses på måndag :D kraam

2013-08-30 @ 23:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0