Pass 112

Körde ett hårt, tungt och riktigt roligt pass på gymmet med syrran idag. Det är så himla jobbigt att träna med höga vikter tycker jag. Körde mest armar, rygg och mage. Ben maskinerna körde jag på väldigt låga vikter.
 
Sen försökte jag mig på benböj men jag suger ju på det haha.. Jag håller i de där stropparna så jag kan dra mig upp om jag skulle råka ramla eller om knät skulle glida. 
 
 
Kände mig smalare på gymmet idag motför tidigare när jag varit där. Har ju inte varit där på väldigt länge. Så det var en skön känsla :). Vill ni se mer från gymmet eller träningar i allmänhet? Jag älskar ju klipp för jag tycker det ger en mer rättvis bild haha.. Och lite roligare för jag har ofta väldigt roliga människor runtomkring mig :).

Kommentarer
Postat av: L

ha, jag visste att det var dig jag såg cykla till gymet! jag tänkte "det där ser ut som hanna" men jag kände inte igen dig för du var så smal!! du var lite större sist jag såg dig nämligen! jag tror det är därför du inte går ner så mycket i vikt, kanske kroppen som säger åt dig att den VILL väga ungefär som du väger nu ;)

Svar: Haha jaså.. Kul att du tycker det :).
Hanna

2013-08-29 @ 14:18:23
Postat av: Helena

Tjejkväll snart är ett måste :) Har lite tips angående benböjen...ringer dig kanske senare ikväll :)

Svar: Kul! Alla tips är välkomna jag hatar dom..
Hanna

2013-08-29 @ 16:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0