Babianrumpa till mage

Jag har gjort något otroligt dumt. Det var såhär att jag målade om en spegel så den låg plant på golvet. När jag ska gå och lägga mig kommer jag på att jag ska ta upp den och ställa den mot väggen. Jag hade dock inga kläder på mig. Har ni sett er själva underifrån? Alltså inte underifrån från fötterna och upp utan böjt er ner mot en spegel utan kläder. Nu vet ju jag att jag har extremt mycket onödig hud på min kropp. Men herregud alltså jag hade ALDRIG i hela mitt liv trott att jag skulle kunna se ut sådär. Det är så hemskt att jag inte ens kan visa en bild. Magen såg ut som en babianrumpa gånger hundra och tuttarna som urvattnade triangeltepåsar. Jag kan verkligen inte få bort denna bild ur huvudet. Det är nog det värsta jag sett i hela mitt liv. Ändå är jag helt facinerad.
 
Jag hade bara någon dag innan detta känt att kroppen nog dragit ihop sig lite till och tuttarna har verkligen omformat sig till det bättre. Men denna spegelbild var verkligen inte bra för självkänslan. Min undran är dock om en helt normal kropp ser ganska knasig ut i spegel på golvet. Alltså jag menar alla borde ju påverkas liiiite av tyngdlagen?!
 
Jag idag

Kommentarer
Postat av: Marion

Jag har ingen aning om hur jag ser ut lutad över en spegel, och jag hoppas för allt i världen att jag slipper få reda på det! :-)

2013-12-08 @ 15:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0