Frosseri

Det är vad jag ägnat mig åt. Jag tror aldrig jag har hållt ett nyårslöfte. Jag tror aldrig att jag har ens försökt hålla ett "löfte" som har med hälsa att göra. Jag tycker att det känns meningslöst att skriva eller ha löften som jag ändå inte kommer att kunna hålla. Men nu tänkte jag att jag ska göra ett ärligt försök.
 
Jag har de senaste veckorna inte tränat nästan någonting överhuvudtaget. Jag ville se hur det påverkar mitt knä, om det blir bättre av vila helt enkelt. Jag upplever att knät värker mindre men krånglar lika mycket främst i ridningen. Jag tror att ridningen sliter ganska mycket på just knän och därför behöver jag bygga upp knät så att ridningen fungerar. Jag kommer att få anpassa träningen så att jag kan rida men ändå utmana det så att det blir starkare, det kommer att bli en fin balansgång men det måste fungera. Senaste veckan har jag ätit massa sockriga saker. Min karaktär är borttappad. Det är som att jag har en jävul i mitt huvud som lockar mig i alla svaka tidpunkter. Nej men det är jag som jag gjort som jag har gjort. Jag har fuskat med striktheten i maten och då åker jag dit fortare än kvickt. Jag vet det så väl men skiter i det och gör det ändå. Resultatet av ingen träning och fel föda har gjort mig svullen och tjock. Jag behöver ta tag i allt och väljer att göra det nu som ett Nyårslöfte. Tänkte att det blir lite som ett löfte till alla er här på bloggen som peppar och finns här trots att jag har bjudit på väldigt lite av mitt liv den senaste tiden. 
 
Från och med imorgon är det inget socker, massa nyttig god mat och en hälsosam träningsstil. Gott nytt år!

Jag på Mallorca 2010

Kommentarer
Postat av: Lina

Ajajaj bra att du tar ditt förnuft till fånga!

Svar: Jag vet jag är så himla klok ibland :P
Hanna

2013-12-31 @ 19:10:30
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Linda

Vad har du för stigbyglar? Sprenger bow balance sägs funka bra om man har problem med knäna, kanske kan hjälpa lite iallafall :)

Svar: Vanliga säkerhetsstigbyglar har jag. Sprenger bow balance verkar ju superbra för knäna men det är inge säkerhetsgrejs :/. Skulle lätt vara värt det annars! Om ett tag kanske jag vågar mig på att rida utan säkerheten :). Tack för tipset!
Hanna

2014-01-01 @ 15:52:55
URL: http://lindabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0