Härliga lördag?

För mig är alla dagar typ lika så att det är lördag känns inte i mitt liv. Jag har nu gjort i ordning alla programinlägg till nästa veckas bloggning. Varje dag kommer det att komma upp ett tips på ett program. Jag har tänkt att jag ska fokucera på det positiva på det mest i mitt liv så jag har inte med de program jag skulle "klagat" på. Känns som att det är ju bättre om människor bara kollar på de programmen och bestämmer själv om de gillar dom eller ej. Men ett tips kan ju aldrig vara fel.
 
Idag har jag också pluggat på lite om bett. Jag ska nog skriva ett eget inlägg om det för jag läre verkligen plugga på så mycket om hästlivet. Det är så himla lätt när någon annan(troligtvis ägaren) bestämmer utrustning och foder mm. Men nu läre jag plugga på för att kunna ta beslut. Det är lite spännande också. Och jag vill ju veta vad det är för något jag "utsätter" min häst för och varför.
 
Nu ska jag åka till stallet och mysa lite. Lina kommer också och joinar mig om en stund. Baltazar ville inte gå in imorse när vi var ut så han lär bli överlycklig av att få vara ute några timmar.
Min mammut!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0