Jobb

Mitt förra jobb har tagit så otroligt mycket energi och självkänsla av mig. Jag har aldrig förut blivit så illa behandlad och mött så falska människor. Men idag pratade jag med en gammal "chef" som blev väldigt glad att jag är tillbaka vilket känns galet skönt i magen att känna sig omtyckt. Även om det här inte är det jag vill göra så kan jag göra det ett tag bara för att få känna mig uppskattad och värdefull igen!
 
Det var min status på Facebook idag. Äntligen känner jag ett hopp om jobb framöver. Jag har varit och är ganska förstörd i min mag och självkänsla. Jag har inte skrivit så mycket om mitt förra jobb här just på grund av att det var ett jobb. Vill inte att företag ska läsa här och tro att jag hänger ut vem som helst för någon liten grej. Men det som hände mig var ingen liten grej utan det är det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Jag har tagit mycket skit i mitt liv. Men det här var på ett helt annat sätt. Människor jag litade på svek mig och var otroligt elaka. Min magkänsla berättade för mig att jag inte borde lita på en människa men jag försvarade denna mot alla eftersom vi var i samma arbetsgrupp. Jag ångrade det så mycket i fyra dagar, jag tänkte att FAN jag borde ha sagt vad jag tyckte och tänkte och berättat att det de upplever är helt rätt att denna människa inte är bra men jag bet mig i tungan och gjorde det som jag ansåg vara bäst för mitt arbetslag. Nu ångrar jag mig inte längre, det finns saker jag ångrar men inte just det att berätta för alla. Det jag ångrar är att jag inte stod upp mer för mig själv. Jag älskade mitt jobb och gjorde alltid mitt bästa.
 
Detta har påverkat mig när jag pratat med företag och i mitt jobbsökande för de lyckades verkligen bryta ner mig. Få mig att känna mig värdelös. Jag har otroligt bra människor runt mig och det är jag galet tacksam för. Men att vara med om det här har på något sätt fått mig att tvivla på mig själv. En person jag jobbade med tyckte jag verkligen om, min magkänsla gav mig enbart bra vibbar och hon var inte det hon måste vara den falskaste människan jag någonsin mött. Det är det som svider mest, att en människa kan vara så gör mig ledsen och chockad. Jag måste lämna detta nu. Det är nog bra att återgå till det som var innan, då jag var uppskattad och omtyckt för den jag verkligen är!

 Jag är värd det!

Kommentarer
Postat av: marie

Ja det är du verkligen!! No more shit taking nu! :-) Puss!

2013-12-22 @ 19:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0