Knark

Återigen har en person blitt mördad i Bollnäs. Jag kan inte förstå varför man inte jobbar hårdare med drogproblematiken. Hur många behöver dö innan någon "tar i med hårdhandskarna"? Hur svårt kan det vara att ha någon att bevaka dessa människor och ta fast dom för varenda felsteg de tar? Det lär ju samhället tjäna en jävla massa på. Jag vet att polisen har fått in tips som de inte gör någonting vettigt med. Ingen jag känner vill längre lämna tips till polisen för de leder ändå inte till någonting. Hur har polisen lyckats blivit en så opålitlig part i vårt samhälle? Vi kommer ju aldrig att få tillbaka respekten heller sålänge de inte gör någonting synligt.

"Det är skrämmande det som händer i vår stad. Det är skrämmande att man väljer att skjuta en människa. Det är skrämmande att polisen gör alldeles för lite för att bekämpa drogerna. Jag tycker att det är nog nu, jag tycker straffen är för låga och för få!"
 
Det var min status på Facebook och det enda människor frågade var vilka det handlade om. Är inte det lite skrämmande också? Att det är "roligare" att veta än att se mitt syfte med statusen. Jag är också väldigt nyfiken, människan är väl det av naturen men det är ändå en människa som har dött som inte kommer att finnas något mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0