Bara Hanna

I stallet är jag aldrig en fin yta, där är jag bara Hanna rakt igenom. Jag kan tänka mig att det är därför Lina har lärt känna mig så snabbt. Jag brukar tycka att det är jätteskönt att ta paus från allt annat och åka till stallet. Men just idag orkade jag knappt med mig själv, tankarna far runt och jag orkar inte ta tag i något. Jag orkar inte vara ansträngt trevlig, det är nog bland det värsta jag vet, att vara trevlig mot någon som jag inte har lust att vara trevlig mot. Men oftast är jag väldigt trevlig istället, bara för att bevisa att jag är en bättre människa typ.
 
Vi tog en prommis till ridhuset ikväll och snön yrde och livet var rätt härligt där en stund. Lina och Bronzac tramsade runt och lekte och jag skällde för mycket på stackars Baltazar.
 
Nu har jag precis skjutsat Baltazar till mamma och pappa. Vi planerar en trip helgen efter jag fyller år. Ska bli sååå skönt! Sen funderar vi på att åka tillbaka till Gotland i sommar eller ta en kryssning som mamma tittat på som går till tre olika länder. Verkade mysigt! Sen funderar jag på att åka iväg på en trip nästa vecka, vill bara bort en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0