En kväll på gymmet

I bilen från stallet slukade jag en Celsius med Cola smak. Inne i omklädningsrummet träffar jag på en gammal lärare som jag gillade(ja det var många jag inte gillade). Vi pratar lite smått om familjen och glider sedan över till träning. Hon har värk, jag ska bli smal.
 
Kommer in på gymmet och det är bara okända ansikten där. Ett riktigt fint. Han har dock elaka ögon, stirriga liksom. Står bredvid honom på crossen i 17 minuter. Han sliter, jag älskar folk som kämpar på gymmet. Det går även omkring en liten kille på typ 35 kilo och lyfter tyngder. Jag funderar på om han överhuvudtaget får vara där. Ser ut att vara typ 14 år. Han hänger en sån rund tyngdlyftsgrejs vikt runt midjan och drar hela sin kropp plus vikten upp och ner genom att hänga i armarna. Helt sinnessjukt.
 
Svetten rinner av mig. Kör maskinerna på minst det jag brukar. Får som kramp i baklåret på första benmaskinen, hoppar runt och skakar det tills det känns bättre. Tappar telefonen, ljudet dånar ut i gymmet för hörlurarna har åkt ur, en ny, väldigt tränad kille tar upp den och ger mig den. Armarna bultar, jag känner liksom pulsen i armarna efter första arm maskinen, underlig känsla men det måste ju vara bra tänker jag. Benen darrar när jag har kört sista benmaskinen. Kör inte jättehårt på sista arm maskinen, känner att kroppen känns bra, inte ett uns ont i ryggen, skönt!
 
Har bestämt mig för att jogga på bandet idag. Börjar med 100 meter gång. Sen ökar jag till 10.1 km i timmen och springer. Det går bra. Andningen är med mig, det är inte jobbigt, springer i 1 minut och saktar sedan av bandet. Går 100 meter och ökar sedan bandet igen. Knät börjar "klicka" i varje steg. Försöker ta i mer med armarna och råkar då slå i hörlurarbandet och telefonen åker i backen ännu en gång, en kvinna tar upp den och ler snällt. Jag tackar och knäpper sedan surt av bandet. Knät är paj. Jag blir riktigt less och sätter mig på cykeln och tar 30 minuter istället för 20 minuter och bestämmer mig för att det får ta lång tid idag. Huvudsaken är ju att jag kommer min mil och att knät inte blir värre. Knäpper av musiken, insuper gymmets energi och börjar cykla. Det kliver på en äldre snubbe på bandet och JOGGAR i typ 10 minuter. Det är vidrigt, jag är såå avundsjuk. Han hoppar av och jag säger "Gud va hurtig du är, riktigt bra gjort!". Han blir glad och det förtjänar han verkligen att vara. Jag cyklar på och småpratar lite med alla och tjoff telefonen flyger ur fickan på cykeln och landar under Crosstrainer. Snubben från bandet kommer och tar upp den. Han säger "Du får vara rädd om dina ägodelar!". Svetten gör att hela jag liksom dunstar ur varje por. Så obekväm men ändå bra känsla. Tänker att "shit vad jag har blitt bra på att kämpa!!". Tar upp min hela telefon och blippar runt bland alla appar och landar till slut på Facebook och löser dagens viktiga problem på "Köp och Sälj gruppen". Cykeln piper och resultatet blev 12.3 kilometer. Inte jättebra. Bra för dagen. Knät känns ok.
 
Tar mina grejer och går ut i den friska luften. Jag känner mig galet kissnödig och det känns som att min kropp är ihålig och att kisset bara kan flöda ut. Som om jag hade ett stupränna rör från munnen ner till rumpan haha. Sjukt. Känner mig stark och stabil i huvudet. Är alldeles svettig i rumpan av cyklingen så det känns nästan som att jag har kissat på mig när den kyliga luften sveper runt mig. Känner mig lycklig för att min kropp fungerar och går med lätta steg nerför backen mot parkeringen och ler..
 
Pass 13 av 31pass - CHECK

Kommentarer
Postat av: Nina

Trodde att nu minsann har Hanna fått hugg när jag började läsa om den nya vältränade killen..

Svar: Haha jag kommer inte satsa på en vältränad kille.
Hanna

2013-02-19 @ 09:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0