God kväll

Jag missade halva Det Okända. Det busringde en kille som jag pratade bort massa tid med istället. Roligt med ett avbrott i vardagen. Jag har en förmåga att hamna i lite underliga situationer. Häromnatten när jag gick hem från Lina så kom jag mitt i ett bråk. Orkade inte blogga om det men pratade in en inspelning på min telefon och tänkte nu återskriva den för er..
 
Nu när jag skulle gå hem från Lina med Baltazar så hade jag inget koppel, typiskt slarviga jag. Och när vi kommer vi första tunneln mellan Gärdet och Max så hör jag att det är ett väldans liv där borta, vid postlådorna typ. Så vi velade lite fram och tillbaka men sen så känner jag bara att vafan vi kan inte bara stå här och vänta på att dom ska sluta tjaffsa, det är ju alltid bråk överallt. Så då gick vi och Baltazar, den kloke, sätter sig och bajsar alldeles innan vi skulle gå över vägen. Så vi hamnar ju precis bredvid dom som skriker och gormar. En kille går ifrån dom som är riktigt full och helt hysterisk och så ska vi gå igen och så springer Baltazar lite före. Så jag säger bestämt "KOM HÄR" och då den här killen som är påväg därifrån ryter "VAAAA?!".. Å jag säger typ jag pratar med hunden. Men killen vänder och kommer emot oss. Jag känner bara Oh no. Så frågar killen om han får köpa Baltazar eftersom han är en så fin hund. Men jag säger "Nä jag tror inte du ska ha någon hund!". Så står jag där och flinar lite, för tänk om han med rakat huvud, svart glansig jacka, militär braller, svarta kängor med vita snören skulle gå runt med Baltazar, världens sötaste hund det vore ju helt sjukt, det skulle ju vara en jätte rolig syn. Så frågar han om han får klappa Baltazar, jag svarar att det bestämmer han om han vill eller inte. Så han satte sig ner och så känner jag när han sträcker fram handen att dom här som han har bråkat med tidigare står och ser vad han gör och då tänker jag att tänk om det här är någon grej att han ska visa vad han är kapabel till, att han är helt galen och kommer att rycka upp Baltazar och slänga in honom i en lyktstolpe eller någonting, det skulle ju kunna hända, folk är ju dum i huve. Men han kändes ändå lite snäll, men man vet ju fan inte. Om han var riktigt elak borde han ju bara gå fram och sparka upp Baltazar i luften och inte prata massa snällt först tänker jag.. Men iaf så klappar han honom och reser sig sedan och säger att han ska gå hem. Jag sa att det är nog en bra idé. Vi gick dock gammelvägen hem.
Detta är en sån typisk "händer bara Hanna grej". Ni skulle ha lyssnat på inspelningen haha.. en astrött Hanna som gäspar och flamsar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0