Livets stora gåta

Jag har panik i livet just nu som ni säkert har märkt och jag har bestämt mig för att dela med mig liite mer av mina funderingar om det som är väldigt tufft i livet. Man vet liksom inte vad man ska dela med sig av och inte. Jag står återigen vid ett tillfälle i livet då jag måste välja. Jag gillar mitt liv just nu men de senaste veckorna har livets stora frågor kommit upp till ytan. Det känns som att träning, kost och andra saker som är viktiga för mig i vanliga fall spelar mindre roll och det blir då väldigt svårt att blogga om det och vara sann och trovärdig. 
 
Vad vill jag egentligen med mitt liv? J O B B I G fråga.
 
Killen som busringde till mig tog upp min ålder, 28 år. Jag vill ha barn. Jag vill så himla gärna ha barn. Det finns nog ingenting jag vill hellre i livet än att ha barn. När man är 20 år är man som mest produktiv i barnskaffandet rent kroppsligt. Det var 8 år sedan och jag har inte ens en karl nu. Det finns så mycket mer med denna fråga i mitt liv som jag inte känner att jag vill skriva här, iaf inte just nu.
 
Alltså mina tankar snurrar runt runt runt 22 timmar om dygnen. Det tar all min energi. Jag är totalt hjärntrött. Jag hittar ingen lösning på hur jag ska lösa detta. Jag är förvirrad. Jag orkar inte tänka mera. Det finns ingen bra väg att gå känner jag. Varför kan mitt liv inte bara forma sig så som jag vill?! Jag vet vissa saker. Jag vill bo kvar i Bollnäs. Jag vill ha barn. Jag vill ha hästarna i mitt liv. Jag vill träffa en härlig kille som är trygg med sig själv.
 
Hur gör man? 
Fortfarande lite hoppfull men ganska hopplös..

Kommentarer
Postat av: Marie

Dags att leta upp ställen där det finns karlar? Finns det inte nån redig hästkarl i stallet då ;-) Förstår din barnlängtan, jag trodde ju själv aldrig att jag skulle kunna få barn, å se här sitter jag med tre! Inget är omöjligt Hanna, på ett eller annat sätt kommer det ett litet mirakel till dej en vacker dag också ska du se. Det har jag på känn. Kram!

Svar: Nope inga karlar alls i stallet:(. Vi hoppas på ett mirakel.
Hanna

2013-02-11 @ 19:49:56
Postat av: Malin

Jag vill också så himla gärna att du ska få barn!
Som ovanstående: Uppsök platser där män befinner sig. Försök lära känna massa nya människor så dyker en man upp när du minst anar det tror jag! ;)
Jag är ju också 28, och jag blev ju på smällen ;)

Svar: Jag har inget intresse att lära känna nya människor tyvärr.
Hanna

2013-02-12 @ 02:35:53
Postat av: sanna

Det ÄR svårt att hitat någon i en liten stad. Lösningen brukar vara att börja plugga på universitetet för många se bara på Anna ( o mig!!) haha :) Men det vet jag ju att du inte är så jätte sugen på. Jag tycker nätdejting är underskattat, finns ju massor som träffas så o det känns inte som det är bara freak där ute längre. Snarare vanliga människor med lite tid. Jag känner mig inte ett dugg stressad över Barn, 30 är det nya 20!:)Förutom i småswtäder som tex Bollnäs är det ju jätte vanligt att få barn efter 30,lika här i Spanien. Fördelen kankse inte är kroppen men snarare att man har jobbat in sig och kan erbjuda barnen en trygg ekonomi samt att man blir smartare med åren så många gånger får nog barnen en mamma som kan lite mer om livet i allmänhet .

Svar: Fast jag bor ju i Bollnäs och jag bryr mig inte om alla andra har barn eller inte. Jag vill ha barn och det oavsätt om jag är 20 eller 28 eller 38.
Hanna

2013-02-12 @ 09:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0