Bästa julklappen 2012

Jag fick väldigt många bra julklappar i julas. Har dock inte visat upp så många av dom men nu tänkte jag visa den allra bästa julklappen. Har redan använt den på bilen som jag köpte. Byte av flera slangar som var av. Så just nu ska tydligen bilen fungera bra.
Hur bra?!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Hahahaha vilken härlig lapp! Var rädd om den!!

Svar: Mmm måste nog vara jävlig rädd om den för nu är bilen helpaj.
Hanna

2013-01-17 @ 20:00:27
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Malin

haha, lätt grym julklapp! *avis*

2013-01-18 @ 11:21:36
URL: http://lilldjupas.blogg.se/
Postat av: Em

hahaha!! grymt!! tjänster är bra julklappar! vadå fick du inte lämma tillbaka bilen? du borde ju kunna få pengarna tillbaka.. gick sönder på en gång ju! dyrt å laga elle? uuusch ett helsike med bilar, bara kostar pengar, haft otur med bilar jag också! jag lagade min förra bil för sammanlagt 25000kr ett år ;/ sen efter besiktningen blev jag less bara små fel men då fanns inte pengarna, fick stå ett tag sen köpte brosan fåården.. mkt bättre nu med en bil tillsammans, man märker att man kan spara mer pengar nu.. kram å hoppas du har en bättre dag nu! visst jaa, vi skulle ju styra upp en promenad nå tag.. :)

Svar: Nope jag fick inte lämna tillbaka den tyvärr. Ingen vet vad den har för fel så jag vet inte om den är dyr att laga. Ny motor kostar ca 20 000 kr.
Hanna

2013-01-18 @ 17:45:09
URL: http://soderomsjons.blogg.viivilla.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0