Det är så mycket mer

Att vara och få vara i stallet är så mycket mer än "bara" hästarna och ridning. Jag får ur mig alla beskymmer där. Jag glömmer problem. Jag löser problem. Jag inser ofta vad som är viktigt för mig i livet. Och jag har kommit fram till att jag trivs väldigt bra med mitt liv. 

Jag har pratat mycket med vänner i telefon den senaste tiden och det som återkommer är det dom vill göra men inte gör. Många är missnöjda med sina liv. Med jobb, familj, relationer, bostad, vänner mm. Jag förstår att det är svårt att göra någonting åt sin situation MEN situationen kommer inte att förändras om man inte gör någonting åt den. Jag försöker tipsa och trixa men efter många försök står man ganska maktlös och lite uppgiven. Hur ska man kunna hjälpa någon ur en situation den väljer att vara i? För om man inte gör någon förändring så består samma liv.
 
Jag vet verkligen inte allting bäst. Men det jag tror på är att man bör försöka följa sina "drömmar" eller åtminstånde inte leva kvar i ett liv man inte trivs i och inte har gjort på länge. Jag önskar ibland att alla kunde få känna på känslan jag får när jag sätter mig i bilen och åker till stallet. Känslan av frihet, att hela kroppen bara slappnar av och ler inifrån, att tankarna vandrar iväg i positiva banor och känslan av att bara få må bra och slippa allt som kan vara jobbigt i livet om så bara för 2 timmar.

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Em

jag är sån, en sån som är förvirrad av livet! vet varken in eller ut när det gäller vissa saker, jag försöker oxå puffa andra att allting går att förändra bara man vill & VÅGAR! bara ett litet steg behövs... det händer väl när man minst anar de ;) tänk vilken Lycka stallet ger dej! Det ska du hålla hårt i!

Svar: Ja fast jag menar inte personer som är förvirrade av livet, för det är ju naturligt. Men att man väljer att leva ett liv som man inte vill leva är för mig en gåta. Även om jag gör det i veckor då och då så skulle jag nog inte klara av att göra det i flera år. Jag håller stenhårt i stallet!
Hanna

2013-01-07 @ 18:32:24
URL: http://soderomsjons.blogg.viivilla.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0