Gnällig

Allting i mitt liv är väldigt bra. Jag har världens bästa föräldrar och familj. Mina vänner är de bästa man kan önska sig. Mitt jobb är väldigt bra och kommer nu bli ännu lite bättre när jag har ändrat lite i schemat. Mitt hästliv är det bästa möjliga. Min hund är min och han börjar bli frisk. Så jag borde inte gnälla alls men nu ska ni få veta vad som rör sig i mitt huvud..

Min kropp känns som en stor vidrig sladdrig slemklump. Jag har aldrig varit så villig att lägga mig på operationsbordet som idag faktiskt. Det är fruktansvärt frustrerande när jag kämpar och kämpar och kroppen inte går åt samma håll som mig.

Bilen jag köpte är trasig, något jävla rör eller slang som är av på TRE ställen, nått fel på vänster bakdäck och temperaturmätaren funkar inte.

Jag är öm lite överallt i kroppen och det är jobbigt när jag vill och behöver röra på mig.

Mitt skavsår läker aldrig och så har jag hipp som happ fått ett munsår, what liksom?!

Att jag är utan bil gör att jag är helt isolerad imorgon på min lediga dag, kommer inte till stallet, inte till gymmet, inte på affärn och kan inte hämta min hund.



God natt

Kommentarer
Postat av: Fia

Hanna kan du inte ge tillbaka bilen du köpt? du har vell knappt hunnit köra den? Hoppas du får en underbar ledig ändå utan skrället! kram kram saknar dig!

Svar: Jag vet inte hur det funkar men tydligen kan man det även på privataaffärer. Men jag ska se om den funkar nu när den blir lagad. Annars vet jag var hans postlåda bor.
Hanna

2013-01-15 @ 12:06:58
Postat av: Nina

Har du köpt bilen privat?
Känner du ingen som är haj på bilar, typ någon schysst raggare-be om hjälp.
På skruvat.se kan du köpa däck till okej pris.
På skroten kan du kanske få tag på en tempmätare.
Hoppas du får ordning på bilen, att vara utan suger!

Svar: Jaa privat. Så himla dumt. Men man har tydligen reklamationsrätt iaf. Men tydligen är inte felen nå svåra och Johan håller på att laga den men det tar tid att få hem nya delar. Så snart kanske den funkar igen. Tråkigt att den inte funkade på en gång bara:P.
Det är bara själva mätaren där man ser hur varm den är som är trasig. Värmen och så funkar bra.

Tack! Jag hoppas också att den fungerar snaaart!
Hanna

2013-01-15 @ 18:27:48
Postat av: Jenny

Hej Hanna!
Man får ha gnälliga dagar! Kanske kan glädja dig lite med att du är en räddare i nöden många gånger för mig. När jag har noll inspiration på vad jag ska laga för mat, går jag tillbaka bland dina recept och letar. Idag har jag prövat baka dina ostbröd och holy moly va goda dom blev! Har även dina frökex/knäckebröd i ugnen nu, dom har jag gjort förut så jag vet att dom blir goda! Och vad gäller bilen borde det väl finnas någon typ av reklamationsrätt??

En liten önskan på slutet...gör fler videorecept! Det var så jag hittade till din blogg, genom de recept du lagt ut på youtube. Kanske du kan göra en vlog en gång i månaden också och visa upp och tala om dina resultat?

Kramar och hoppas allt löser sig!

Svar: Tack vad snällt att jag får ha gnälliga dagar! Jag vet jag älskar också mitt bloggarkiv vissa dagar:). Ostbrödet är en favorit för mig med! Du vet att du kan använda dom som pizza bottnar. Blir små mini "billy" pizzor och man blir mätt på en:). Ja det finns nog någon ångerrätt på något vis men det ska tydligen inte vara så svårt att laga. Det tar bara tid att få hem en ny slang.
Videorecept? Har jag gjort det? typ knäck? Eller Pannacotta också kanske?! Gud jag kommer inte ihåg. Men jag ska se över det önskemålet då. Du är inte den enda som har önskat det.

Tusen tack för din kommentar!
Hanna

2013-01-15 @ 20:22:55
Postat av: Jenny

Japp, lasagne och pannacotta!
http://www.youtube.com/watch?v=MsdIEJlrTlw&list=UUWmBBaGuj_dhuNQqEzKkh9A&index=65

http://www.youtube.com/watch?v=OljIvb5qXMI&list=UUWmBBaGuj_dhuNQqEzKkh9A&index=66

Svar: Haha ojojoj..
Hanna

2013-01-15 @ 21:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0