Jag har blitt himla bra på att acceptera

Jag orkar inte bli arg en längre tid längre. Som nu med bilen som jag köpte. Jag blir arg och irriterad när jag pratar om den men annars så orkar jag faktiskt inte. Någonstans måste jag inse att det finns oärliga människor som beteer sig som skithögar. Människor som ljuger och som inte har någon respekt för andra människor. Jag har kommit fram till att det inte ger mig någonting att gå och slösa energi på saker som jag ändå inte kan påverka. Jag tillåter mig själv att vara vrålarg eller ledsen ett tag(typ 1-2 dagar). Det förtjänar jag. Men en trasig bil är inte hela världen. Jag är inte alls speciellt ledsen över att bilen är trasig, jag är ledsen och förvånad över att människor kan vara så elaka. Jävligt tråkigt men that´s my life. 
 
Jag har bestämt mig för att kontakta killen som ägde bilen innan dessa som jag köpte bilen av. Förhoppningsvis vet han lite mer om vad som ska göras och hur bilen har varit förut. Det är det bästa som jag kan göra för tillfället. Vi får ta det härifrån liksom.
 
Förut ville jag påverka allt, ha kontroll på allt, veta allt, få som jag ville och var långsynt som faan. Det är väldigt energikrävande att hela tiden vara uppretad och kontrollerande. Men det var mitt sätt att leva. Jag tycker inte det är ett lyckligare liv så jag har slutat med det. Jag kan inte få människor att tycka som mig. Jag kan inte få människor att inse hur farligt det är att röka tex bara för att jag vet det. Jag kan inte få människor att vara ärliga bara för att jag är det. Jag kan inte bestämma över människor även om jag bra gärna skulle vilja. Att släppa dessa frågor är rätt skönt. Det är lättare än att vara vrång, jobbig, tjurig även om jag fick som jag ville lite oftare än nu. Mycke jag gjorde förr i tiden tyckte jag att var för att "hjälpa" andra människor. Men de flesta uppfattade det nog inte så tyvärr.
 
Det är mycket som har förändrats. Om jag hade blitt lurad på detta vis för 10 år sedan hade jag nog gått under av att någon kunde göra detta mot MIG. Jag skulle varit helt förstörd. Men nu känner jag att "vafan, det är en bil. Jävligt tråkigt men det finns värre saker". Jag är inte bitter. Jag tycker att dom är svin som ljög för mig för det har jag inte förtjänat. Men jag hoppas att karman finns med där och drabbar dom på något annat sätt. De ska snart få barn, om 7 veckor. Jag önskar verkligen att de blir bättre människor tills dess.
Det finns många grenar på ett träd.. det finns lika många vägar och val i ett liv..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0