Summering av 2013-01-28

Dagen började med att gå hem från jobbet - check. Stallet var helt underbart idag. Jag travade långa sträckor och galopperade till och med litegrann. Är lite nojig med det eftersom jag inte vill flyga av och jag vill inte heller att Visa ska halka och sträcka sig. När jag satt där på hennes trygga rygg idag så kände jag:
 
"Hur kan jag förtjäna att uppleva detta?"
 
Allt var helt perfekt. Solen var påväg upp över bergen. Visa kändes alldeles lycklig och pigg. Jag har nog sällan upplevt en sån harmonisk känsla i hela livet. Jag kan inte beskriva det med varken ord eller bild.
 
Dagen fortsatte i glädjens tecken på gymmet. Jag kämpade och slet och slog rekord på både Crossen och bandet. Stolt som faan! Genomsvettig och härlig avstod jag en lunch på Max och åkte hem och tag hand om mig själv istället.
 
Ikväll åkte vi till stallet och mös runt bland hästbajs och hösäckar. Det är livet på en pinne! Väl hemma igen har jag och Ballen haft myskväll för oss själva. Jag har internet shoppat lite och funderat på livet. På hur bra mitt liv verkligen är. Imorgon har vi sovmorgon. Jag tror inte att den här dagen kunde ha varit bättre. Skön känsla.
Tänkvärd julklapp, jag ser fram emot morgondagens mysterium.

Kommentarer
Postat av: Åsa J

Ja det är så härligt att vara i "stallbubblan" som vi kallar det:) Djur gör oss lugna i själen och skapar fina tankar.

Svar: Jag kan inte hålla med mera!
Hanna

2013-01-30 @ 18:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0