Uppskatta livet du lever

Jag känner att jag är ganska bra på att leva i nuet och njuta av livet så mycket som möjligt. Men ibland är det behövligt med en påminnelse och det fick jag av Linas inlägg på bloggen. Det är himla lätt att ta saker för givet och förvänta sig att livet är likadant imorgon som idag. Ibland händer det saker som inte borde hända och då förändras många liv.
 
Jag kände det idag när jag var till Växbo och hämtade en bil och åt mat lite snabbt. Vi åkte ner till mormor och morfar en sväng för att hämta saker och jag "hann" inte ens gå in och säga hej och prata en stund för att vi skulle iväg på annat. Jag vill hinna umgås mer med mormor och morfar och även resten av familjen såklart. Jag tänker jämt att jag ska göra det när jag inte har så mycket planerat men min kalender är planerad allt som oftast.
 
Jag kände samma sak när mamma och pappa var i Thailand och tsunami varningarna kom. Jag är så himla rädd att någonting ska hända någon i min närhet något så jag får ont i magen av bara tanken.
 
Ikväll var Viktor i en bilolycka med en lastbil. Det kan gå snabbt. Det kan gå illa. Det kan gå ganska bra som det gjorde denna gång men det får en verkligen att tänka till en extra gång på vad som är viktigt i livet.
 
Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0