Vilken vecka jag har framför mig

Denna vecka är en jobb vecka igen. Jag har så att jag jobbar mycket varannan vecka och lite varannan vecka. Förra veckan jobbade jag ett dygn och denna vecka jobbar jag ett dygn + fyra dag pass. Det är massor av min vakna tid med andra ord. Och jag vill har en stark vilja att åka till stallet några kvällar. Sen är det kontaktpersonstid, vänskapstid och så har jag ju en sjuk hund som ska till veterinären var och varannan dag.
 
Det är en himlans tur att jag har mina fina familj som kan ta hand om honom när jag jobbar. Han ska ju fortfarande ha medicin 9 gånger per dygn och det kan inte jag göra när jag jobbar. Så mamma och syrran fixar med honom så jag slipper oroa mig. Han är där han trivs!
Ikväll ska vi till veterinären igen så får se vad hon säger, jag hoppas hoppas hoppas att det ser bättre ut då. 

Kommentarer
Postat av: Em

ååå jag har tänkt på lille b! tänkt jag skulle skicka ett sms men blivit bortglömt, alldelesförmktiskallen ;) hur går det, vad som vet? åå hoppas hans öga blir bättre!!! ögat & synen är bland det bästa man har som varelse på denna jord! Kram Hanna & jag önskar dej en God fortsättning på det nya året! <3

Svar: Du är så himla gullig Emma! Lägg lite omtanke på dig själv också! Lätt att glömma! Baltazar blir bättre och bättre, nu är det medicin 3 gånger per dag bara så det är ju toppenbra!! Hoppas det har läkt typ helt till på fredag då vi ska tillbaka till veterinären:)!
Hanna

2013-01-07 @ 18:28:53
URL: http://soderomsjons.blogg.viivilla.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0