Vill bara grina

Sitter på jobbet på golvet och känner bara för att störtgrina. Jävla satans skit bilar. Pappa ringde tidigare och sa att om jag kunde så skulle jag försöka lämna tillbaka bilen. Men dom var totalt jävla hjärndöda och skrek och sa samma saker 711 gånger. Det är något fel på bilen jag köpte. Något Johan och pappa inte vet vad är. Så nu är jag utan bil iaf. Lite fattigare och mycket ledsnare. Jag är verkligen så himla trött på elaka människor och lögner. Vill bara åka och ha hundbajs på hela deras hus, bilar och träd. Skulle ha litat på magkänslan och bara åkt hem igen när bilen började krångla.
 
Jag är så jävla ledsen. & ont i ryggen har jag också, bara det gör mig ledsen. Skit dag.

Kommentarer
Postat av: Nina

Fan vad ledsen jag blir för din skull..men du, känner du verkligen ingen raggare? Dom brukar vara hejjare på att meka och dom har kontakter som du kan få lite bättre mekpris hos.
P.S Kvinnlig charm när du vill ha hjälp med bilen då brukar de manliga mekarna förbarma sig och nästan göra det gratis.

Svar: Jag känner ingen raggare. Min pappa har jobbat på bilverkstad halva sitt liv så han brukar fixa. Kvinnlig charm saknar jag nog.
Hanna

2013-01-18 @ 01:43:24
Postat av: Hanna

Hells angels skulle passa bättre...

Svar: Ja jag kanske ska slå mig samman med dom.
Hanna

2013-01-18 @ 09:31:38
Postat av: Nina

Haha :D
Skulle dom få meka eller ge någon däng?

2013-01-18 @ 09:42:34
Postat av: Malin

men fy fan, jag skulle bli så vansinnig om någon sålde mig en trasig bil. Jävla idioter! Nej, så jävla tragiskt när en inte kan lita på människor. Usch.
(Ska du be någon meka ska du be ungdomar, de brukar göra det gratis och kasta sig över sådant där men liv och lust! hehe)

Svar: Jag litar inte så mycket på någon ungdom att jag skulle ge dom tillgång till bilens inre regioner:)
Hanna

2013-01-18 @ 11:20:43
URL: http://lilldjupas.blogg.se/
Postat av: Jenny

Går det inte att anmäla dem på något sätt? Kontakta konsumentverket? Häng ut dom som oseriösa på FB eller nått?

Svar: Nej man får tydligen stå sitt kast om man köper privat och inte kollar noga själv. Jag kan ju dock inte alls mycket om bilar så jag känner att det är omöjligt. Jag kommer absolut att hänga ut dom överallt så fort jag har lugnat ner mig lite:)!
Hanna

2013-01-18 @ 15:23:28
Postat av: Nina

Gör inte det Hanna, häng ut dom alltså.. det kan stå dig dyrt (anmälningar och en massa annat)
En del människor är verkligen inte kloka på en fläck och man vet aldrig vad dom är kapabla till.
Tyvärr är det ju så att det är du som köpare som ska kolla att bilen är okej när du köper privat, man köper i befintligt skick och säljarens ord ska man inte lite ett dugg på (som i ditt fall dom vill bara få iväg "skiten" och blåser dig rejält).
Om du nu inte får någon ordning på den här bilen och väljer att köpa begagnad bil igen, köp inte privat utan hos en handlare där köpet är lite mer tryggare.

Svar: Vad ska dom anmäla mig för? Jag är heller inte klok i vissa hänseenden. Jag vet att jag ska kolla bilen men jag förväntar mig att man som säljare talar sanning. Sist köpte jag en bil av en bilhandlare och den pajjade efter 4 veckor. Då var garantin slut.
Hanna

2013-01-18 @ 16:32:17
Postat av: Lina

KRAAAAAAAM!! // en som vet hur jävla tråkigt det är när bilar är jävliga

Svar: Taaack
Hanna

2013-01-18 @ 17:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0