Min kropp kokar

Herregud vad jobbigt det är att motionera när det är såhär varmt. Gick en ny runda idag för jag skulle kolla hur långt det var och jag orkade knappt springa alls så det tog massa minuter. Men nu är det bara två pass kvar denna vecka, nedräkning is the shit.
 
Nu ska jag duscha iskallt och sen åka på stranden en sväng innan det blir stallet och sen möjligtvis utgång?! Måste hinna med en till runda egentligen också, när? efter utgången?! :P
 
Life is good!
Nöjd tjej

Kommentarer
Postat av: sanna

Den här tarmrensningen ska jag testia i oktober:

Vid förstoppning blir man ofta uppblåst då det blir jäsningsprocesser i tarmen. Med Oxyflush upplever man att man blir mycket smalare eftersom tarmen töms på gaser och gammal avföring som kan väga upp till flera kilo. Förstoppning gör också att kroppen får svårare att bli av med slagg och gifter. Har man gifter som kroppen inte kan göra sig av med spär den ut dessa vilket gör att man samlar på sig vätska och svullnar i kroppen. Gör dig själv en tjänst och hjälp kroppen av med förstoppningen och få en riktig tarmrensning samtidigt. Du känner dig mycket lättare och fräschare.





2013-07-26 @ 11:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0