Rå diss

Jag vill ge en stor fet diss till de som på internet titulerar sig bantingsblogg eller träningshälsoblogg eller instagramkonton som lägger ut frestande bilder. Häromdagen då jag var så sugen på kakor, de dansade framför mina ögon både om jag tittade och om jag blundade så klickade jag mig in på de som brukar ha en peppande strikt diet och livsstil men nä det var glass och "jag unnar mig på semestern" inlägg. Vidrigt. Jag tycker egentligen att det är helt okej att de lever som vilken annan människa som helst men ändå tycker jag inte att det hör hemma på peppbantningsbloggar. Hur tycker ni?
 
Detta är alltså renodlade bantings/gå ner i vikt bloggar som annars lägger ut fina matbilder med bra vettigt innehåll. Men som nu alltså freakat ur. Jag kände mig besviken men det kanske endast var på grund av att jag gick in där med förhoppningen att bli peppad och istället blev jag även sugen på glass, sura godisar och makroner som några ätit. Jag tillägger här att jag ser inte alls min blogg som en sån här blogg, utan det är alltså renodlade vikt bloggar.
 
Sen har jag en undran hur ni andra gör och varför det är såhär. Det jag tänker på är de jag följer på Instagram som är tränings inspo. De lägger ut skitbra övningar, tips, råd mm. Men sen lägger de även ut sjukt mycket skit som de äter. Jag vet att jag tycker det är jobbigt för jag tycker det är orättvist och förjävligt att jag inte också kan äta alla de där sakerna men jag är helt på det klara med att jag inte kan göra det. Men jag skulle så gärna vilja ta del av ENBART tipsen och inspon inte alla frestelser som B&J glass, små godis, bilpåsar, chokladbollar och massa annat som de preppar kroppen med för att "orka" mer?! Jag tycker det är så konstigt att de trycker i sig rent socker var och varannan dag. Men de vill ju bara ha muskler och muskler som syns. Jag vill ha en hållbar kropp. Det är kanske inte samma sak riktigt. Jag fattar det inte, vill inte se det och det stör mig otroligt mycket!
 

Kommentarer
Postat av: sanna

Du är super duktig hanna!!! dian blåbär såg jätte goda ut, du har verkligen lyckats träna upp din karraäktär o det är skit svårt! Jag ska köra stenhård spckerfri hälsodiet från 1a oktober.

2013-07-26 @ 09:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0