Sanningen om fläbbhuden

Helt ärligt så har jag panik över all hud just nu. Det går bra sålänge jag sitter stilla. Men som häromdagen när jag var på stranden badade så fladdrar liksom huden på armarna när jag simmar. Väldigt ohärligt. När jag sopar låter armarna när de slår mot kroppen liksom, vidrigt. När jag springer fladdrar armarna. Låren får som "exem" och blåmärken när jag hurtar på grund av att de far runt så mycket. Det är osmidigt med överskottshud. Men jag har även en galen panik över smärtan som kommer med att operera bort huden. De som gjort operationer säger att man glömmer. För jag menar vilken operation ska jag annars välja först? Om jag ska göra en och sen inte vågar göra någon mer. Tänk om jag gör en och sen får jag tillbaka magkatarren av smärtlindringen(tabletter), då får jag lida bara eller? Sen ska man tydligen ta sprutor i benen helt själv för att blodet ska vara bra?! 
 
Armarna ger mig mest besvär. Benen stör mig mest och gör ondast. Magen är ju alltid roligt att ha en fin. Tuttarna? Njee de är då INTE prio 1.
 
Så det jag egentligen vill komma fram till är att mitt största skäl till att vilja ta bort hud är för att slippa alla obehag jag upplever dagligen på grund av huden.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

jobbig känsla! har du tittat runt på andras viktbloggar och läst om hur dom har gjort? personligen tror jag att just detta ev. problem har hindrat mig från att gå ner i vikt helhjärtat dom senaste åren.. jag har helt enkelt varit livrädd för lös hud, hur löjligt det än låter!

känns ju lite trist att föreslå (och jag har för mig att jag redan läst att du gjort detta) nu i sommar, men det enda jag kan komma på just nu är att använda tajta kläder för att huden ska fladdra mindre..

http://funeralformyfat.tumblr.com/tagged/tummytuck

http://goingsmaller.blogg.se/category/hudplastik.html

Svar: Nej jag läser ingen viktblogg faktiskt. Det finns ingen som känns så pass ärlig att jag vill läsa den. Det är en stort problem även för mig, jag gillar inte alls min kropp så mycket just nu tyvärr och det trodde jag ju ändå att jag skulle göra. Jag hatar lös hud.
Ja jag har alltid tajta leggings och tajt linne under alla kläder. Väldigt tråkigt och varmt på sommaren. Vill ha fina ben ju ;P . Men det är svårt att tex bada med kläder eller alltid ha långärmat i stallet. Tack för dina input!!
Hanna

2013-07-08 @ 21:44:28
Postat av: Nina

Jepp sprutor får du ta för att du inte ska få blodpropp.

Svar: Åhh attans.
Hanna

2013-07-09 @ 02:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0