Veckans träningspass (12)

Helt otroligt att jag har klarat veckans 4 pass. Det trodde jag verkligen inte att jag skulle hinna. Jag har blitt lite lat och insnöad på att "jag kan alltid gå" men nu har jag haft ett stort irriterande skavsår på sidan av foten så joggingskor har varit omöjligt att ha på. Så jag är glad att jag lyckades hitta nya lösningar och klara av alla pass.
 
87 - Joggade 500 meter, 100 situps, 33 knäböj och plankan.
 
88 - Boxning på tvspelet. Låter töntigt och lätt men det är verkligen grymt jobbigt och svettigt. Träningsvärken är ett faktum.
 
89 - PW med Baltazar runt nya vägen vid Heden. 9 km.
 
90 - PW med Baltazar och mötte upp Marie på Ren och gick en ny runda med henne. Totalt 13 km på 1 timme 59 minuter och 38 sekunder. Gick verkligen igenom kroppen och var riktigt trött efteråt.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sitter o läser en otroligt bra bok om en japansk mag läkare som inte har varit sjuk sen han var 19 o nu är han 72 o jobbar fortfarande . 2 små råd som är helt gratis från honom :

Tugga all mat minst 40 gånger, välsmält mat paserar medans annan ligger o jäser o sätter sig på tarmväggarna , visas människor går omkring med över 1,5 kg plack i tarmarna ..

Låt magen vara helt tom 4-5 timmar innan sängdags ( pallar du inte tag en godkänd frukt senast 1 timme innan då frukt passerar på ca 30 min )= . Enligt honom spelar det ingen som hällst rol om du äter en kötbit lr massa carbs, köttet kommer endå sätta sig som om det vore socker / kolhyderater då kroppen inte jobbar lika systematiskt på natten.

Undvik vatten innan läggdags, drick 2 glas på morgonn direkt då du vaknar.

2013-07-22 @ 18:19:21
Postat av: sanna

var jag som skrev som, vanligt :)

2013-07-22 @ 18:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0