Hästterapi

Idag behövde jag lite hästterapi så jag åkte till hästarna och borstade av allihopa innan jag satte mig på en sten och glodde. Dansa vill helst vara nära, dock inte lika drygt nära som förut men hon håller sig gärna i närheten. När jag satt där stilla på stenen så betade hon neranför en bra stund innan hon sakta gick längre och längre bort mot de andra hästarna. Så fort jag reste mig kom hon galopperande tillbaka och stod sen och tittade efter mig när jag gick. Hon är så himla söt. Visa kändes ok i benet, haltade inte riktigt men det syns ju att det inte är helt bra. Hon var livrädd för hovsmörjan så det får vi allt ta och öva på att smörja ute i det fria. Lukas var lika kelig som vanligt, våran lilla minis. De fick inget godis idag, jag vill inte att de ska bli så på och det är lätt om de får godis. Visa fick dock godis efter att vi smörjt och donat som belöning.
 








 

Kommentarer
Postat av: jen & Johnny

Bästa terapin! :)

Svar: Tack! Den är från H&M.
Det är en dressyrlektion. Men det blir nog ganska basic eftersom att det är första ggn jag rider för den tränaren och jag och Johnny tränar fortfarande på ganska basic grejer. :P

Svar: Älskade trycket! Spännande! Basic bör ju fungera bra innan man börjar på svåra saker så det låter väldigt klokt :). Vad roligt att utvecklas:)!
Hanna

2013-06-12 @ 23:15:09
URL: http://johnnyochjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0