Djuren i mitt liv

Baltazar är återställd, mitt hjärta har landat litegrann. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Känns underligt att åka till veterinären nu för han visar inte något obehag eller konstigheter i kroppen. Han går på bakbenen och reser sig och rör sig som vanligt. Jag vet heller inte hur jag ska aktivera honom. Köra som vanligt eller ta det väldigt lugnt. Just nu kör vi någon mellan variant. Idag gick vi någon kilometer i stallet men annars har han varit ute på några korta kissrundor. Jag avvaktar och om han visar någon sorts konstighet så åker vi till veterinären.
 
Idag började jag dagen på jobbet. I strålande sol åkte jag till stallet och hittade en häst som inte var så varm i benet så vi sadlade och tog en skritt tur. Jag får nypa mig i armen när jag rider runt alldeles själv på en helt underbar häst. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Visa var pigg, väldigt pigg, började trava 3 gånger utan anledning. Hon känns lyckligare när hon är pigg. Som att hon vill utforska världen med mig! Vi var ute i drygt en kvart bara, ska ju kolla hur det funkar med benet. Jag hoppade av på vägen hem för det kändes som att hon haltade men väl av så syntes det inget och benet var inte varmare. Hoppas det blir bra nu så vi får vidga våra vyer snart igen.
 
Underbara Visa!

Efter ridturen mockade jag alla fyra boxarna och sen åkte jag hem och somnade i solen på balkongen i 1,5 timme!! Haha helt galet. Trött tjej. Vaknade 3 minuter innan Det Okända började och efter det åkte jag på gymmet och slet. Sen hem en snabbis innan Storstallet med Lina. Tog en mysig men riktigt kall prommis längs "farliga vägen"! Baltazar sprang och sprang. Har haft honom kortkort sedan har var dålig men idag fick han springa, får se hur han känns imorgon.
 
Fina Bronzac!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0