Mallorca iår igen

Vi har nog skaffat oss en årlig tradition. En resa till Mallis på hösten. Med familj och vänner. Vi kommer nog att åka tillbaka till samma hotell och all inclusive. Hoppas mamma vill och kan följa med iår också. Det ska bli så skönt. Längtas.




Funderar på att ta en tripp till Madrid i typ maj också. Det är så synd att man måste flyga.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kom till Madrid!!:) jag är dock i Västerås 1-5 maj :)

2013-03-20 @ 14:00:26
Postat av: sanna

Hej Hanna, det här kan vara bra för dig att läsa. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/monicagunne/article15765740.ab

Tyvärr vet inte många vad All inclusive innebär utan Svenssos vill frossa på snålaste möjliga sett . Dessvärre vet inte många vad " all inclusive" turismen gör ( lr snarare förstör!) för turismen som tex i mitt kära land Spanien. När folk ska frossa ( de vet väll de flesta att man lassar på onödigt mkt så fort allt är "gratis" a la buffe varianten) och spenderar alla sina pengar enbart på hotellet uttarmas alla de små och privatägda restaurangerna och alla pengar försvinner ut ur landet och ner i de multinationella hotelkedjornas fickor vilket gör den inhemska befolkningen fattigare o fattigare. All inclusive är förödande för länder som tvingas leva på turismen, stöd icke detta! En annan aspekt som också är väldigt tragiskt är att när maten ALLTID ska vara tillgänglig ( all inclusaive innebär att man ska kunna äta fritt hela tiden i de flesta fall) måste de anställda jobba 12 timmar om dagen , tidigare blev det en naturlig paus mellan det att luch och middag serverades .

2013-03-26 @ 10:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0