Hur mår du?

Innan jag gick beroendeterapeut utbildningen tänkte jag typ aldrig direkt noga på hur jag mådde. Efter utbildningen är typ allting jag gör kopplat till hur jag mår. Allting jag gör i livet är för att jag vill MÅ BRA, antingen nu eller senare. Just nu går jag igenom en grej som verkligen får mig att fundera hur bra jag kommer att må av den här situationen i vardagen. Jag kommer vara otroligt nöjd sen kan jag tänka mig men Är det värt det? Det är himla svårt att veta vilket val som är rätt just nu för att man ska ha det bättre i framtiden.
 
Hur väljer du i livet. Snabba val som gör att du mår bra för stunden eller lite svårare val som gör att det blir bättre i det långa loppet? Jag tycker att det är himla svårt att avgöra vad som är bäst och att stå i valet och kvalet drar ner energinivån till minus 111. Så ett beslut är oftast nödvändigt och skönt oavsätt resultat. Men det skulle vara skönt att göra rätt val på en gång och bara känna att det är bäst så.
 
Ibland ogillar jag att ha makten över mitt liv. Tänk vad skönt det skulle vara om någon annan hoppade in och bara sa vad som var bäst. Som liksom visste hur det skulle bli bäst. Fast är det alltid nödvändigt att få det resultatet som är bäst? Är inte alla val i livet själva livet? Det känns på något vis som att en del av mitt liv är på paus, håller andan om hur det ska bli. Jag är inte direkt orolig. Jag känner att jag vet vart jag står och hur jag vill. Frågan är om jag kan leva upp till mina förväntningar och krav under dessa förutsättningar. Förutsättningar som jag bara fått utan att villa ha dom. Som jag får rätta mig efter på ett eller annat vis. 
 
Hmm ja jag undrar om jag blev nå klokare av det här. Ni blev nog inte det iallafall. Herregud vilken röra. Hoppas jag är glad ikväll när jag klickar in här. Att livet på något vis andas igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0