Spark i arslet

Det behöver nog jag hela tiden. Jag är en person som hela tiden får höra att jag har en bra karaktär och är så duktig. Och det är inte sant. Om man följer min blogg så som många av er gör så har vissa av er uppfattningen av att jag inte alls har bra karaktär och det är nog sanningen. Jag tänker att det inte gör så mycket. Jag blir inte besviken på mig själv faktiskt. Jag hamnar/väljer att hamna i situationer då jag inte bryr mig. Det är ju riktigt dåligt.
 
Jag kan ju undvika att skriva saker här men jag skulle nog känna mig som en skurk då. Hatar människor som uppehåller en fin fasad och under ytan är allt bara krasch. Så en spark i arslet är nog precis vad jag behöver, typ flera gånger om dagen.
 
Jag har tappat fokus, jag kommer på mig själv med att inte bry mig nämnvärt om jag inte går ner i vikt i mer än 1 minut. Jag har ju ändå 20 kilo kvar att gå ner. Jag tänker att jag ska vara duktig och ha en bra karaktär men det funkar i typ 3 dar. Hur gjorde jag förut? Var allting annat i mitt liv på topp då, är det lättare då? Var det för att jag hade mer att gå ner? 
 
Det är därför Kattis som jag är upp och ner och ut och in och dubbelmoralen själv tror jag. För jag vet inte riktigt vad jag vill egentligen. Jag vet vad jag skulle vilja men jag vill det nog inte tillräckligt mycket hela tiden. Viktnedgång är inte tillräckligt viktigt i mitt liv för att jag ska vara duktig och ha karaktär. För jag tror att om man verkligen vill, så är det helt möjligt. Jag har dock tappat min vilja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0