Jag tappar det

Jag upplever det helt omöjligt att hålla både kost och motion i gång samtidigt. Det går bra några dagar, kanske en vecka men sen är det kört. Det absolut vanligaste är att jag inte äter. Sen att jag äter fel. Jag känner att "inte äta" nästan är farligare för mig just nu för jag tror att min kropp behöver energin. Idag har jag levt på te med grädde i och blåbär med grädde och yoghurt. Nu tog jag tag i mig själv och lagar lax men vissa dagar skulle jag ha struntat i det.
 
Det känns inte så att jag har fått det sunda matvanorna som jag hela tiden eftersträvat. Jag har fått bra matvanor när allting annat lullar på utan krusiduller. Vilket är lika bra som innan. Bara det att jag inte alls har lika många krusiduller i mitt liv nu som för.
 
Fattar inte hur jävla svårt det ska vara. Har ju liksom inte direkt någonting annat att tänka på heller och tiden har jag så det borde inte vara nå problemas. Men det är problemas hela tiden. Idag är jag besviken. Besviken och så har känslan att jag inte kommer lyckas med det här med maten.
 
Dock går det super bra med träningen. Ingen värk mer än normalt och bra energi. Idag slog jag rekordet på 10.10 min, så nu är min tid 9.53. Konditionsnivå är fortfarande LÅG men jag är galet nöjd att ha kommit under 10 minuter.
Före testet körde jag andra passet intervaller (för att klara 5 km i februari) och det var:
5 min gå
2 spring
1 gå
2 spring
1 gå
2 spring
1 gå
2 spring
1 gå
2 spring
1 gå
2 spring
1 gå
2 spring
5 gå.
Var dock illamående som fan efteråt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0