Lördag med Lina

Började dagen med massa slötimmar i soffan med mina djur. Åkte till Lillstallet mockade och satt sedan på "trappan" ut till hagen och mös länge med Noa som fick alldeles för många morötter. Sen kom Lina coh vi tog in och fixade hästarna för vår ridtur som blev till klätterbacken. Jag var nervös för allting idag, var så mycket nya saker tyckte jag men Winston var stencool och det gör mig så glad i hjärtat. När vi skulle till backen går vi bredvid en öppen åker, Winston kollade på stigen jag höll i mig. Vi skulle uppför backen, Winston gick jag oroade mig för att gå nerför den. Vi gick ner en annan väg alldeles bredvid storvägen, Winston viftade inte ens på öronen av alla bilar som brassade förbi, jag tänkte shiiiit. Vi mötte en tokskällande och kom rakt mot oss, Winston stod stilla och jag dog. Jamen ni vet allt som en som jag kan oroa sig för dök upp idag. På vägen tillbaka skulle vi trava och galoppera lite. Noa blev pigg som fan och krumbuktade sig hit och dit. Winston var jättejätteduktig och lyssnade bra trots Noas galopp på stället alldeles i hasorna. En gång när Noa gick först så kände jag att det skulle nog bli svårt att få stopp på honom om vi skulle lära stanna, sen bockade eller sparkade han bakut en gång i en galoppfattning och jag blev så paff att jag typ skratta. Noa ville ju inte vara sämre så hon hintande om att sparka bakut också, Tur att vi var lite längre bort, Winston tvärnitade men jag satt kvar.
 
Storstallet var väldigt lugnt idag, ingen mer än vi där och hästarna skötte sig. Lina red Bronzac i paddocken medan Ballen och jag frös på bänken.
 
Väl hemma kom Johan och fixade min kökslampa och sen kom Lina och käka tacos. Nu har hon precis åkt hem och vi ska krypa ner i sängen.
Sweet dreams

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0