Min söndag

Vaknade sent och njöt av att vara ledig för en gångs skull. Åkte till stallet vid elva för då var jag rastlös, skrev om stallet tidigare. Hann precis hem och byta om innan ett Corepass väntade på Alfta Quren med Malin. Det var hårt, som kettlebells fast utan kettlebellsen. Samma upplägg, ingen vila utan man kör på tills man är..... mör?!. Sen körde vi Yogan, har tänkt gå på den ett tag men inte riktigt orkat. Vet att jag blev så yr förut när jag gick på det och man skulle andas djupt och vara vig. Det är inte mina främsta egenskaper att stressa av, känns som att hela kroppen blir i uppror. Blev yr idag också, började må illa och tänkte att "snart svimmar jag". Turligt nog gjorde jag inte det. Gick bra, klarade alla övningar utom Hunden, vaderna har dragit ihop sig för mycket så jag kan inte stå platt med fötterna samtidigt som jag står platt med händerna i golvet. I slutet ska man ligga ner på golvet, slappna av och få in ett stark ljus i hela kroppen(alltså tänka sig det i huvudet), det är svårt. Ni vet spelet "Snake" man ska leda ljuset genom kroppen lika som i level 1 typ jag kör på kanske level 20, då ormen går fort. Jag kanske lär mig efter några gånger.
Ikväll har jag vart hos mamma och pappa och pratat om livet, döden och pengar. Det är väl typ de ämnena som styr hela livet. Eller?!
 
Försökte lösa Sudoku med pappa men han hade klarat alla utom "Väldigt svår" så först tog han en paus(kommer säkert klara den snart) och till slut gav jag upp och hjälpte till att uppdatera datorn istället. Skönt med en kväll "hemma". Pappa kollade på min bil också. Den är sjuk. Igen. Fast vi säger att den är förkyld så den funkar på halvfart just nu i alla fall vilket är ett måste.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0