Sweet Home

Jag trivs så himla bra i min nya lägenhet. Ikväll kommer mamma och pappa ner med ett köksbord som jag ska låna sålänge. Har inte hittat något som jag verkligen vill ha och då tänker jag inte köpa något. Men det ska bli skönt att få ett "riktigt" kök med bord haha.. Har ju ändå ätit i soffan i vardagsrummet nu lika som i gamla lägenheten. Det har ju varit lite smått kaos här sedan jag flyttade in eftersom jag saknar vissa möbler. Som tex vardagsrummet kommer inte bli klart förrän jag köper soffan men jag prioriterar andra saker(Hästen haha) just nu så den får vänta en stund. Min soffa som jag har nu är vinklad åt fel håll och jag vet inte om det är värt att pyssla om den. Det kan bli att jag lessnar och gör det, men just nu kör jag soffan snett genom hela rummet.
 
Mamma och pappa kommer ner med linneskåpet som jag ska ha i sovrummet också, ska bli så himla skönt att få unden alla sängkläder som står i ikeakassar därinne. Så tusen tack Sam för att du fixade det till mig!!
 
Har ändrat om lite i vardagsrummet och har nu skrivbordet lite bakom soffans kant. Lite jobbigt att ha ryggen nästan mot dörren men det kan funka. Så här ser ni bakrunden..
 
Ska väl fixa till mig lite så att jag kan hänga med dom och käka senare. Har inte ätit någonting på hela dagen. Bra Hanna, skitbra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0