Fin en dag

Jag är nästan alltid stall eller träningsklädd nu för tiden. Det är verkligen inte ofta jag har på mig lite finare vardagskläder ens. Jag trivs bra i mina kläder men det är lite roligt att känna sig lite fin ibland. Idag kände jag mig naturligt fin. Det är något som jag avundas vissa människor ibland. Att se fräsch, fin, avslappnad och lycklig ut i vanliga kläder och utan smink. Och idag var den dagen. Kände mig fin inifrån och ut.
Ni får ignorera mina fina foppadojjor hahaha..
 
Eftersom även Marie kommit hem till Sverige igen efter en vecka på Cypern så tog jag chansen att träffa henne ikväll. Blev en promenad på 8 km på 1 timme och 15 minuter, helt godkänt! Ligger 2 km back denna vecka men jag orkade verkligen inte gå ett varv runt sjön när jag kom hem. Så nu får jag leva med det. Hoppas mamma inte heller gått sina 20 km. Denna vecka ska jag gå alla. Nu ska jag faktiskt hoppa i säng och sova. Imorgon bitti kommer Sofia och Vincent hit och myser!

Kommentarer
Postat av: Nina

Gud vad glad jag blir Hanna, att du faktiskt känner dig fin..för du är ju väldigt fin men du märker det inte själv alltid!?
Satt och tänkte häromdagen..hur blev det med klänningen du skulle köpa till ett bröllop, köpte du någon? Har inget minne av att du visat upp den, eller missade jag det?

Svar: Jag brukar ju inte direkt känna mig missnöjd eller ful. Men just sådär naturligt avslappnat fin känner jag mig inte alltid. Men jag trivs ju otroligt bra i mina stall och träningskläder, känner mig faktiskt nästan alltid glad över hur jag ser ut :). Jag lånade en klänning av min syster. Den enda bilden finns här http://hannakjonsson.blogg.se/2013/august/girls-night-out.html
Hanna

2013-10-21 @ 09:02:56
Postat av: Anonym

Din mamma gick bar 1,6 mil, så du leder på poäng!

2013-10-21 @ 21:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0