God morgon

Skit pommes vad min kropp är trött. Knät ömmar, handleden värker och likaså nacken och svanken. Men jag kämpar på med att flytta upp allt till vinden. Jag ser så mycket fram emot att få bort allt skrot här hemma så jag kan storstäda och sen göra fiiint. Just nu är allt en enda röra och ganska tomt på möbler för jag har ju nästan inga. Min byrå gick inte in i garderoben så nu vet jag inte hur jag ska göra om jag ska köpa en ny byrå eller om jag ska planera garderoben på något annant vis.
 
Mitt i allt håller jag på och säljer massa grejer som vanligt. Bort bort bort ska nästan allt. Får endast behålla 1 stor kasse med Partylite saker. Mitt hjärta blöder lite av att sälja alla fina saker. Men jag inser att även om jag har större här hemma nu så kommer jag inte att använda ens hälften av grejerna så jag tog beslutet, EN stor kasse resten ska bort. Så nu springer jag upp till vinden med grejer och sen ner med grejer till de som kommer och köper saker haha.. Tänkte att alla pengar jag får in ska gå till nya möbler så jag slipper slösa på mina "vanliga" pengar. Jag älskar att vara ekonomisk och ha en liten utmaning.
 
Mitt största problem är att de möbler jag vill ha inte finns att köpa. Jag har en bild i huvudet men den finns inte i verkligheten. Så nya tankar och ideér sprudlar och det är faktiskt riktigt skönt att ha flytta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0