God natt

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och sova. Har verkligen blitt beroende av sömn. Varje gång jag känner att det finns en chans att jag somnar så hoppar jag isäng. Ni fattar inte hur lycklig jag var när jag vaknade halv sex imorse och hade sovit HELA NATTEN. Det är så underskattat att få sova bra. Jag är rädd om min sömn för min kropp är så mycket piggare när den fått sova.
 
Imorgon bitti ska jag packa grejer och hinna köra minst två lass innan jag drar till stallet för en heldag. Tänkte köra på att få med minst halva förrådet och nästan alla kläder. Kanske det sista köksskåpet också. Det känns härligt att flytta ikväll. Det är sån himla kaos här hemma att jag mår illa av all lort. Men snart så. Jag vandrar mellan att tycka att det ska bli väldigt skönt och härligt till att ha fullständig panik för att jag förlorar min trygghet och hem. Det är otroligt jobbigt att flytta men på fredag ska jag vara installerad och klar. Då ska jag bara klara av att leva i mitt nya såkallade hem.
 
För övrigt är jag på galet bra humör ikväll. Jag mår bra! Och vet ni jag hade räknat fel på km förra veckan. Hade gått 26,6 km så jag klarade gränsen på 20 km med marginal! Hade glömt räkna en dag då jag gick med Winston mm.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0