Helg snart

Veckorna springer iväg och snart flyyyttar jag. Just nu trivs jag ganska bra här hemma men jag längtar ändå till att få lite ordning och space. Vill shoppa möbler men det får jag vänta med tills dess att jag har någonstans att göra av dom. Jag har upptäckt att jag har hål i en tand idag. Det ilar varje gång jag borstar tänderna. Jag har redan panik inför tandläkaren. Ååå vad jag hatar tandläkaren. 
 
Idag har jag en riktig pyssel dag innan Lina slutar jobbet och vi åker mot stallen. Ska skritta ut med Winston. Hoppas hoppas hoppas hans ben känns bra. Kanske travar några sträckor vid kyrkan. Ska börja ge honom ett nytt foder idag. Han blir tydligen galen av havre, vi har givit honom lite betfor så han får i sig ett pulver för att stärka hovarna och mineraler och det var tydligen inte heller bra för "havre känsliga" hästar.
 
Efter stallen ska vi få mat hos Linas snälla mamma och Anders. Tacos!! Undra om jag ens kan tugga med min jäkla tand. Dagens höjdpunkt blir ridningen!
 
Jag skulle behöva en dag i skärgården just nu och rensa mina tankar! Eller så skulle jag behöva ett jobb. Ett roligt härligt varierande jobb med fina människor. Men företag idag är faktiskt inte så himla duktiga på att välja personal. För då borde faktiskt något bra företag välja mig. Så känner jag. Verkligen. 

Kommentarer
Postat av: Nina

Håller med dig fullständigt Hanna..om jag hade haft ett företag så hade jag anställt dig med en gång.

Svar: Men vad du är gullig! Hoppas något företag tänker så snart snart!
Hanna

2013-10-11 @ 16:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0