Soo good

Äntligen har min magvärk gått över efter 6 dygn med konstant värk. Just nu känns det som att jag är oövervinnerlig. Det är så himlans jävla skönt så ni anar inte. Jag känner mig helt avslappnad och skippar nog både bad och spikmatta idag.
 
Tidigare idag var jag och Sanna i stallet och red och snön som skulle falla blev istället 0 gradigt soligt väder!! Så himla underbart hade vi det. Vi var där i drygt 4 timmar haha.. Borstade och donade och red i ca 1 timme. Vi skrittade runt Renarna. Det kommer att bli en bra runda för mig och Winston när jag i framtiden kommer att våga mig ut själv. Vi travade en kortare sträcka vid 4 tillfällen och en gång ville Winston dra iväg i galopp och det fick han inte. Så svårt att hålla tillbaka honom när han verkar tycka att det är så roligt och vill springa. Men det bästa för honom just nu är ju att ta det lugnt och skritta långt så vi kör på det. Och så läre ju jag bli lite tuff också. Sanna tyckte att Noa var jättehärlig så hon vill följa med fler gånger och det är ju roligt!
 
 
Ikväll har jag umgåtts med Johanna. Vi har kört första lasset till nya lyan och jag tror verkligen det kan bli toppenbra! Lite tomt och ensamt kanske. Men jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas direkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0