God fucking natt

Jag är så nedrans nervös och borta i tankarna att jag blir rädd för mig själv. Jag har väldigt dålig ordning på allt i mitt liv just nu. Inget jobb vilket jag tycker är väldigt tråkigt och ger dåliga rutiner så det läre jag fixa så snart som möjligt. Och jag sa upp min lägenhet häromdagen så jag har snart ingen fast trygg punkt i livet där heller. Baltazar är lite dålig. Ja men livet är bara lite kaos. Men ändå känns det bra. Jag har så himla mycket bra i mitt liv så jag ler ändå mest hela tiden.
 
Sen har jag haft den här "förkylnings känslan" i kroppen idag. Men i stallet kom jag på att det beror nog på att jag tagit ut mig ganska rejält på mina träningspass de senaste dagarna och då brukar det kännas lite som att jag kokar. Jag har varit trött sedan jag vaknade imorse, hatar att gå upp tidigt, speciellt för att träna liksom. 
 
Idag har jag bestigit Bolleberget, pallat ett äpple, myst massor med Vidar och Nils hela dagen, kollat på en lägenhet, myst med grannens hundvalp, käkat kebabsallad, ätit lax och gröna bönor i ugn, träffat personen jag är kontaktperson till, varit i stallet, kollat på hoppträning, fixat papper till akassan and so on..
 
 
Jag längtar så mycket till fredag att jag skulle kunna hoppa över imorgon men ändå få uppleva dagen fast i efterskott liksom. Mmm imorgon är en spännande dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0