Viktmål och födelsedag.

Okej, jag borde egentligen inte skriva det här men jag viiiill. Sanningen är den att jag har haft ett mål, ett STORT mål om min vikt som jag ville nå innan jag fyllde 30 år vilket jag gör på onsdag. Just nu känns det lite svårt att nå eftersom det är 6 dagar kvar och kilona är 2. Jag vill ju egentligen inte banta på riktigt men det skulle vara så jävla härligt att nå målet. Om jag når målet så har jag TIO kilo kvar till mitt slutmål vilket känns som nada.
 
Dessa två kilon gör mig stressad. Jag äter inte bättre under stress kan jag säga. Jag skulle ju sluta hetsa över vikten, hur fan gick det med det?! Mitt huvud bara spinner och vikten går faktiskt neråt så det finns en chans att nå målet men då ska jag klara en påskhelg med massa god mat och goodis överallt.
 
Skyltarna på affärerna bara skriker ut REA på godis och jag bryr mig ju egentligen inte om vad det kostar utan VAD det gör med min kropp men det drar ju uppmärksamheten till sig. Så min plan nu är att undvika affärer under helgen. Käka en jävla massa ägg och rida hårt! Vad tror ni om mitt mål, är det uppnåbart?
 

Kommentarer
Postat av: Helena

KLART DU FIXAR DET HANNA!!!!! :) Fy fan vilken resa du har gjort. Å snart är du äntligen där du bestämde dig för att vara. Hannas envishet är visst bra att ha ibland ;P Glad påsk vännen!!!!

2014-04-17 @ 18:07:44
URL: http://helenawoxberg.blogspot.com
Postat av: Lina

Jag LOVAR att jag inte ska äta något godis i din närhet innan ditt mål! Inte heller om det är någon speciell mat du inte får äta men som kan göra dig sugen. Jag ska försöka att inte nämna något om det heller, men det vågar jag inte lova, för saker man lovar ska hållas till 100% och alldeles för ofta pratar jag först och tänker sen ;) Är det någon som klarar det så är det du!

2014-04-17 @ 22:21:51
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0