Fläskfilé, ugnsrostade grönsaker och Örtsås

Jag gör i princip aldrig kött därför att jag är så himla dålig på det. Eller jag tycker inte att det är så gott så då gör jag hellre fisk eller kyckling. Men nu var jag lite sugen på fläskfilé så då körde jag på det!
Fläskfilé
Fläskfilé
salt
svartpeppar
 
Skär bort alla slamsor och skär köttet i lite mindre än 1 cm skivor. Stek i rikligt med smör och krydda med salt och peppar. Klart.
 
Ugnsrostade grönsaker
broccoli
blomkål
svamp
gröna bönor
morötter (om du vill)
smör
olivolja
salt
 
Häll alla grönsaker i en stor ugnsfastform. Skär svamparna i 4 bitar och broccolin eller blomkålen om du vill. Klicka över smör och ringla över olivolja. Salta. In i ugnen ca 1 timme 200 grader. Klart.
 
Örtsås
Creme fraiche
Provensalska örter (fryst kartong)
salt
svartpeppar
 
Blanda ihop. Klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0