Jag rös

Igår var vi på dressyrträning, jag, Lina, Dansa och hundarna. Dressyrträning tror jag förövrigt att allting som inte har ett hinder på banan kallas alltså även kallad "Rid"träning. Hur som så har det varit lite upp och ner med hur roligt jag har tyckt att det har vart på dessa träningar. Tidigare tränade Lina för en annan tränare som inte alls hade någon härlig energi och inte heller ett förhållningssätt till varken människor eller häst som passade mig. Lina upplevde dock att detta var givande och att de kom framåt i sin träning vilket de såklart gjorde men på ett sätt som inte kändes bra i magen för mig(for the rekord de var inte elaka eller så utan tränaren passade bara inte mig). Men så bestämde hon sig för att byta tillbaka till Patrik som vi hade träffat någon gång alldeles i början av inridningen och både jag och Annika(stall och lite Dansa ägare) röstade starkt FÖR. Patrik är så jävla bra för Lina! Han kanske är bra för alla det vet ju inte jag men han plockar verkligen fram bra grejer ur Lina. Han utstrålar trygghet, kunnighet och en sjukt bra känsla. Sen att han verkar gilla Dansa värmer också våra hjärtan!
 
Träningen var helt sjukt bra och jag blir så avundsjuk på alla de framsteg som Dansa och Lina har gjort de senaste månaderna. När jag ser förändringar då har det verkligen hänt grejer för annars ser inte jag dom. Jag rös för att de var så duktiga. Det är så himla lätt att berömma Dansa för att hon inte tjafsar, stannar, bråkar mm. Men den som gjort allt jobb är ändå Lina. Jag är sjukt stolt över Lina och jag tycker att hon är himla duktig med Dansa. Lina kan det här med att grubbla och jag tror att det är till viss del det som gör att hon lär sig så mycket så fort. Hennes sits och hur hon rider Dansa är det rätt stor skillnad på nu motför tidigare och det är så himla roligt och inspirerande.
 
Den största förändringen (som jag upplever att Patrik har varit med och påverkat) hos Lina är att hon nu står på sig mer, tror på sig mer, vet vad hon tycker och hur hon vill ha det gentemot alla. Eller grejen är den att hon visste förut också men utstrålade det inte lika självklart som nu. På söndag är det 4års kvaliteén och jag vet att jag kommer att vara sjukt stolt över två av mina bästa tjejer!

Sjukt snyggt schabrak från Ullared!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0