Paus

Det har varit en ofrivillig paus här på grund av att jag har haft annat för mig och jag har verkligen inte haft motivationen att skriva om något. Men nu är allt lite bättre, om man nu kan säga så. Jag har slutat på jobbet jag har haft i sommar och det känns trist för jag har trivts så bra. Men nu är det siktet inställt framåt och mot nya planer.
 
Jag var på arbetsförmedlingen idag och bad att få gå en Starta eget kurs. Men se det får man inte göra om man inte är med i något av deras program OCH för att komma med där måste man ha fått slut på sina a-kasse dagar och varit arbetslös typ 3 år i rad. Herregud tror de verkligen att de människorna är motiverade på att starta eget?! Hur fan är det tänkt?! När jag frågade om de hade några intresserade och någon kurs igång för dessa som går program så svarar hon " Det kan jag inte svara på" (jag pratade med hon som var ansvarig för starta eget) då frågade jag varför, är det hemligt eller? Hon hade inget svar på det så jag antar att de tar pengarna för att fixa sånna kurser om någon vill gå dom men det är ingen som vill. Trist för jag ville verkligen gå den.
 
Vet ni att jag är mycket bittrare på bloggen än i verkligheten? Det fattar ni va? Det jag skriver här blir ju så svart på vitt. Men ibland blir jag lite skrämd av mig själv när jag läser inläggen haha.. Jag är för det mesta en snäll och glad människa men det är kanske inte så roligt att skriva och läsa om. Jag ska bli bättre på att hylla saker och människor. Här är många fina människor ;)!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0