Tisdag

Idag har jag haft en helt fri dag. Jag skulle kunna ha legat i sängen precis hela dagen och läst eller nått. Den känslan, den älskar jag. Jag låg faktiskt länge i sängen och njöt och umgicks med mina djur. Sen var det full fart hela dagen till nu. Jag har tvättat 8 maskiner allt från kläder till filetar till mattor. Allt är RENT och den känslan älskar jag. Sen har jag pysslat om hemmet, diskat, städat, bytt sängkläder, rengjort badrum ja men allt sånt där som man inte gör varje dag. Ni vet väl att jag damsuger typ varje dag annars haha det blir så jäkla lortigt här hemma. Idag fick Ballen nå fel på magen så han bajsade ner flera mattor precis när allt var rent, då var det bara att börja om.
Vid fem åkte jag och Baltazar iväg till stallet och mötte upp Lina och Sune. Vi tog en ridtur till E och Winston var jätteduktig på att gå fram för skänkeln. Jag lyckades också hålla honom från att bryta av galoppen i en högersväng där han brukar gena ut och bryta av och vrånga sig. I början då vi började trava höll mina ben på att dö, träningsvärken från igår var ett faktum. Jag kunde knappt ställa mig i lättridningen det var som kramp på insida låren. I slutet av ridturen kände jag mig stel och benen var lite som gele och ljumskarna är det som tar mest "stryk" av den nya sadeln. Jag hoppade av vid tåget och gick hem, väl hemma kändes benen bättre och nu har jag stretchat några gånger så nu känns dom riktigt bra. Båda hästarna var lite tittiga och spattiga idag. Lina frågade till och med om det var därför jag hoppade av Winston vid tågen på grund av att han var så spänd och tittig. Han såg nämligen något i busken innan tågen och jag kämpade med mina geleben för att få fram honom och försökte böja honom men ingenting funka så jag blev sur. Men jag känner mig sjukt nog inte livrädd för honom när han gör sådär utan jag blir mest arg för att han inte lyssnar på mig. Det jag är rädd för är om han sticker. Jag blir så avundsjuk ibland när jag tittar på Lina och Dansa. Mycket ser så lätt ut för dom. Jag tycker att jag sliter och kämpar så mycket bara för att gå framåt haha.. Lina har verkligen lyckats bra där!
 
Sen jag kom hem har jag handlat, duschat, lagat matlådor av allting som fanns kvar i kylen och tagit reda på lite tvätt. Nu sitter jag och pratar med Hanna på Skype. Hon hjälper mig packa till Ullared, jag har typ ingenting med mig. Hanna är asladdad och jag har nog inte fattat att jag ska dit än haha.. Det har vart och är så mycket just nu så jag skulle bara vilja sova i några dygn. Fast jag hade ju chansen idag men tog den inte så jag nöjer mig med en sovmorgon och det får jag nästa onsdag för nu kör vi hårt en vecka. Imorgon jobbar jag dygn, torsdag är det jobb ridning och så åker jag till Stockholm, fredag kliver vi upp typ 4 och åker mot Ullared, lördag upp vid sju så vi är klar när Ullared öppnar vid 8, söndag upp hemma hos Hanna med kidsen innan jag åker hemåt, måndag jobbar dygn, tisdag jobbar till nio och sen är det utbildning, onsdag LEDIG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0