Äta gräs 16/12, galet

Jag sov så himla skönt i natt och vaknade ganska pigg imorse då klockan ringde. Jag ville inte behöva hämta in Winston från långt bort i hagen så jag hade planerat en morgon i stallet. Precis när jag kom till stallet gick Dansa ut på stora åkern så då skyndade jag mig ut i hagen och tog in Winston. Sen pysslade vi i en timme typ haha.. smörjde hovar, borstade med massa borstar, fixade hovskägget, putsade huvudet och bara slappade runt. Sen sadlade och tränsade vi och red iväg. Riktigt bra väder med blå himmel och ingen blåst, jag hade fått höra att det skulle vara riktigt blåsigt idag.
 
Vi red ut mot E och jag hade bestämt att jag skulle vända då jag kände att jag tänkte att jag skulle orka vara stabil och bra hela vägen hem också. Så vi kom till början av backen mot huset på kullen innan vi vände. Vi travade ganska mycket idag men tog också ganska många galoppsträckor. En blandad ridtur skulle jag säga. Men försökte hålla igång under lite längre sträckor i trav och galopp och växla lite mellan dom utan att vila och gå ner i skritt. Det var hårt i marken men Winston visade ingen antydan till obehag i att springa.
 
Vi låg jäkligt bra till i tiden på vägen hemåt men så mötte vi ett urtrevligt par som ville berömma fina Winston och prata lite så då stod vi där i säkert en kvart. Fick tips om en ny väg också så den ska jag dra med Lina på imorgon(Hon har säkert ridit där med Pelle men inte på senare tid med mig iaf)! Spännande, skulle tydligen vara superfint där! Jag frågar alla som pratar med oss om de har tips om någon väg vi kan rida. De idag rekommenderade också vägen runt Österberget och det är faktiskt en pärla jag lätt glömmer för att det innebär ganska mycket tåg. De tyckte också att jag skulle rida längs nya järnvägsspåret, det är allas egendom så det kan INGEN klaga på sa dom ;). Kul att alla är så positiva och vill hitta lösningar och förslag till oss!
 
 
Efter ridturen tog vi en promenad ut på åkern för att Baltazar skulle få springa av sig lite och Winston fick käka gräs. Jag älskar att vara med mina djur. Ballen håller sig på behörigt avstånd nu för tiden nästan jämt faktiskt. Skönt!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag blir så avundsjuk på dina mysiga stalldagar som jag sällan hinner med!!

Svar: Jag är avundsjuk på din lön!
Hanna

2014-12-16 @ 22:19:20
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0