Klänning

Jag vill ha en ny klänning till julen och kanske någon utgång eller ett partynyår. Men jisses vad dåligt utbud det finns. Jag var på stan och hittade en som kanske är fin på men som jag inte orkade prova. Men den känns lite over the top för mig men ändå cool väl?
 
Så därför har jag snokat runt på nätet och hittar dessa förslag som ni ser nedan. Men det är ingen som känns sådär klockren. Den första är ju julig och jag gillar den verkligen men jag skulle vilja ha ärmar. De två svarta är ju lite för party för julen men väldigt fina att ha att gå ut i eller på nyår? Den andra har dessutom vart på halva priset REA nu i dagarna i julkalendern på HM så då känns det ännu mindre värt att köpa den för ännu mer pengar. Den sista känns bara bekväm och lite grå och lämplig. Vilken är eran favorit?
 
 
Jag har dock hittat en som jag nog gillar mer och mer. Den känns super bekväm och kan nog passa till de flesta tillfällen. Men jag vet inte lite tråkig kanske?
 
Det är ju ingen klänning utan mer en stickad tröja fast i lite glittrigt silver. En röd sån? Fast det finns ju inte såklart. Lite glittrigt röd skulle vara utmärkt. Jag har nog bestämt mig för att prova den åtminstonde. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0