Lördag 20 december

Hur är det ens möjligt att tiden kan gå såhär fort. Jag vill att tiden bara kan ta en paus och låta mig landa någonstans. Just nu känner jag att jag mår hyfsat igen. Har haft en ganska knackig period där jag är lite lost. Det är så himla mycket som jag vill ha i mitt liv. Jag vill ha jobb, karl, hus, barn och allt sånt där stort i livet och jag inte har. Jag gillar mitt liv det är inte det. Men ibland önskar jag att jag kunde ha haft ett annat liv.
 
Jag är så trött på att personer klagar på varandra också, istället för att berätta det för personen i fråga. Jag har varit en sån person den senaste tiden. Jag har liksom inte orkat tagit några fajter eller ens samtal med människor. Det är så himla lätt att människor tar det man säger fel så jag måste förklara på 10 olika sätt och det har inte varit värt det. Men jag inser nu att det var dumt gjort. Jag är en medlare och en person som säger vad jag tycker.
 
Jag insåg idag att jag inte hört av mig till mina vänner på bra länge heller. Jag har inte haft energi. Jag saknar dom. Jag har vart likgiltlig som att det jag känner inte spelar någon roll i alla fall. Men det gör det. Så idag har jag pratat med många av mina vänner och skickat sms till några andra. Det känns skönt att veta att dom lever.
 
Jag vet inte varför jag tror att jag måste göra allting på en gång. Ordna upp mitt liv på ingen tid alls. Grejen är den att jag vill ha mitt liv som det är nu men även andra saker som jag inte har. Jag måste försöka hitta någon sorts plan framöver. Men nu under Julen ska jag bara ta en paus och svara alla onära som frågar att jag mår bra och känna lugnet med nära och kära. Tror att jag ska flytta hem till Växbo i några dygn och bara vara nära familjen och alla djuren.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0